ShopWorker Elisa aan het woord

34

In deze blog stellen we de nieuwste ShopWorker aan je voor. We hebben een tweede Elisa toegevoegd aan het ShopWorks team. Elisa versterkt sinds november ons front-end development team. We vroegen haar waarom ze voor ShopWorks heeft gekozen, hoe haar eerste weken zijn bevallen en wat haar hobbies zijn.

Waarom heb je gekozen voor ShopWorks als nieuwe werkgever?


ShopWorker Jessie heeft mij geïntroduceerd bij ShopWorks. Zij is een vriendin van mij, wij hebben elkaar leren kennen tijdens een programmeervak op de universiteit. Zij vertelde altijd enthousiast over haar werk en de leuke collega’s. Toen ik hier kennis kwam maken, voelde ik me meteen al erg welkom. Bovendien kan ik bij ShopWorks als frontender aan de slag, wat perfect past bij mijn huidige ambities.

Wat heb je hiervoor gedaan?


Ik heb Psychobiologie en daarna de research Master Psychology gedaan. Tijdens mijn studie heb ik geprogrammeerd tijdens verschillende vakken en stages. Dat vond ik zo leuk dat ik besloot om de switch te maken naar software development. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met een Java traineeship bij Ordina. In die tijd heb ik op verschillende projecten gezeten als Java developer.

Wat wil je graag nog leren de aankomende tijd?


Bij Ordina heb ik met name ervaring opgedaan in backend development. Ik wil me nu graag meer op de front-end  development richten. Daarnaast vind ik Shopware en Shopify erg interessant. Anders dan dat ik gewend ben, is het hier gebruikelijk om aan meerdere projecten voor meerdere opdrachtgevers te werken. Ik ben erg benieuwd hoe dat is en hoe we daarin als team te werk gaan.

Hoe zijn de eerste weken bij ShopWorks?


Ik ben 5 weken geleden begonnen. Ik heb ondertussen (online) kennisgemaakt met collega’s en ik ben begonnen met het meewerken aan een project. Ook heb ik het Shopware template designer certificaat gehaald. Ik kijk ernaar uit om aan verschillende leuke projecten te mogen werken!

Wat doe je graag in je vrije tijd?


In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, familie en vrienden. Daarnaast doe ik regelmatig aan groepsfitness lessen en vind ik het leuk om te gamen. Ook heb ik momenteel een lichte plantenobsessie (die mijn vriend gelukkig nog wel een beetje in bedwang weet te houden). Ik ben bezig met een hobbyprojectje voor mijn planten, een app om de verzorging in bij te houden.

Kun je wat opvallends over jezelf vertellen?


Vroeger was ik een echt Penny meisje en wilde ik Anky van Grunsven achterna. Ik heb 6 jaar een eigen paard – genaamd Nikky – gehad. Daar reed ik dressuurwedstrijden mee. Ik ben ooit een keer mee op tv geweest voor een soort talentenjacht.

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers