January 20, 2022

Welkom 4 nieuwe ShopWorkers

85

We verwelkomden in december Frank als nieuwe ShopWorker en begin januari zijn er nog eens 3 nieuwe ShopWorkers begonnen. Frank, Damir, Bas en Sharon kozen voor ShopWorks als hun nieuwe werkgever. We stellen alle vier graag aan je voor.

Frank Roest is ondertussen ruim een maand werkzaam bij ShopWorks als back end developer. Frank woont in Utrecht en is met goed weer te vinden op zijn OneWheel.

Als we hem vragen waarom hij koos voor ShopWorks, vertelt hij: ‘’Ik had voor ShopWorks een rol als systeem/werkplekbeheerder, toch smaakte het schrijven van scripts en code naar meer. Ik ben om mij heen gaan kijken en zo kwam ik de vacature bij ShopWorks tegen. Ik kreeg de mogelijkheid om te starten als back end developer, deze kans kon ik niet laten liggen! Uiteindelijk ben ik na een aantal leuke gesprekken, erg enthousiast geworden. Ik kijk er naar uit om dit team werken met goede (en flinke!) ambities. Ik hoop in mijn development rol te kunnen groeien en te leren van mijn ervaren collega’s.’’

Naast Frank is ook Sharon Komen gestart in een development rol. Zij is onze nieuwste front end developer. Met Sharon verwelkomen we een zeer creative ShopWorker, die ook nog eens dol is op gezelschapspelletjes en wandelingen in het bos. Ze heeft ervaring in front end development en wilt zich nu verder gaan verdiepen. Naast de ervaren front enders van ShopWorks, hoopt ze aan de slag te kunnen met leren van meer front end development skills. Werken samen met team, is iets wat Sharon aantrok om bij ShopWorks te komen werken. ‘’Ik houd van teamwork en iets nieuws bouwen trekt mij het meeste. Iets moois neerzetten samen met opdrachtgevers en collega’s. Daarnaast spreekt de cultuur van ShopWorks spreekt me aan en vind ik de organisatie-ambities van ShopWorks interessant'', aldus Sharon.

Ook Bas Fijneman is sinds deze maand vinden bij ShopWorks. Net vader geworden van een dochtertje en woonachtig in Tilburg. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met sporten, creatief bezig zijn en wordt er af en toe gegamed. Bas neemt de rol van Shopify consultant op zich en gaat aan de slag met het verder uitbouwen van de Shopify tak binnen ShopWorks. De kennis en interesses van deze ShopWorker zijn breed. Je maakt hem blij met zowel front end development als UX/UI design. Hij hoopt daarnaast door zijn collega’s en projecten flink wat te leren over e-commerce. Hij vertelt ons waar hij het meest naar uit kijkt: ‘’ De groei die ShopWorks wilt maken, de bedrijfscultuur, hoe ShopWorks samen met mij kijkt hoe ik het beste tot mijn recht kom en zo samen te kunnen groeien. Spreekt me enorm aan. Ook krijg ik zo de kans om mee te werken aan projecten met uiteenlopende opdrachtgevers.’’

En last, but definitely not least. Nog een nieuwe ShopWorker uit Tilburg, Damir Durbic is gestart in de rol van delivery manager. Hij brengt graag tijd door met zijn vrouw en twee zoontjes. Daarnaast springt hij met mooi weer op de motor, kookt graag en als het weer kan, maakt hij het liefst een verre reis. In de rol van delivery manager verwacht hij: ‘’Een afwisselende rol waarbij ik naast projecten doen, ook aan de slag kan met het ontwikkelen van het team en helpen neerzetten van processen binnen de organisatie. De fase waarin ShopWorks zich bevindt is interessant en ik hoop te leren hoe je de organisatie richting de vastgestelde visie stuurt. De stevige ambitie die ShopWorks heeft om de komende jaren een mooie groei en ontwikkeling door te maken. Ik stap graag nu in om mee te bouwen en die ambitie waar te maken. Daarnaast verwacht ik dat deze reis goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling.’'

We zijn erg blij dat zoveel talent zich aansluit bij ShopWorks en samen zetten we weer een goede stap in de richting. We kunnen met deze collega’s alleen maar uit kijken naar een heleboel mooie projecten voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers!

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers