Welkom Anne-Marieke! Zij start als operationeel directeur

50

Leuk nieuws! Sinds 1 april hebben wij bij ShopWorks een nieuwe directielid, Anne-Marieke van der Kloet is namelijk onze nieuwe operationeel directeur. Met de in 2020 stevige uitgesproken ambitie van ShopWorks, is ook de zoektocht gestart naar nieuwe ShopWorkers. Naast dat we zijn druk met mooie digitale projecten die goed bij ons passen en werken voor diverse opdrachtgevers met een flinke e-commerce ambitie. Is de komst van Anne-Marieke opnieuw een grote stap in de goede richting. We stellen haar graag aan je voor.

Fijn dat je er bent Anne-Marieke! Kun je jezelf voorstellen?

Hi, ik ben dus Anne-Marieke, veel mensen noemen me Anne. Ik ben 37 jaar, gelukkig getrouwd met Jaap en trotse moeder van 3 kinderen. Julius 7, Liselotte 5 en Jasmijn 4 jaar oud. We wonen in Naarden. Ik houd enorm van lekker eten & drinken en geniet van bloemen. Daarnaast ben ik een mooi weer-fietser. Mocht je me willen volgen, volg me gerust op Strava. Ik heb daarnaast ook nog een liefde voor… ja ja… online shoppen.

Het geheim achter klantsuccessen en positieve klantervaringen vind ik razend interessant. Ik voel me thuis op het gebied van client services en heb hierin ook de nodige ervaring opgedaan. Verbinding maken met opdrachtgevers, de business & behoefte begrijpen en oplossingen bedenken met een team van experts, is wat ik het allerliefste doe!

Bij welk bedrijf werkte je hiervoor en in welke rol?

Ik heb de afgelopen 9 jaar voor Valtech (Valtech nam eFocus over in 2016 over) gewerkt. Ik kwam binnen als accountmanager bij eFocus en heb de laatste jaren zowel sales als de operatie van Valtech mogen aansturen.

Waarom heb je voor ShopWorks als werkgever gekozen?

Ik zie ShopWorks als een partij die het verschil maakt binnen het e-commerce vakmanschap. ShopWorks is resultaatgericht en durft te investeren in partnerschap. De combinatie van dit DNA, de fase van groei waar Shopworks zich in bevindt en de relevantie van e-commerce maakt dat ik voor ShopWorks kies. Ik volg Shopworks al een hele tijd met veel belangstelling en heb hiervoor intensief met een van de aandeelhouders en directielid Marc-Paul samengewerkt. De kans om samen met dit team te werken aan een volgende fase is er één die ik niet kan laten schieten.

Wat trekt je aan in de functie van operationeel directeur?      

De positie van COO geeft mij de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op kwaliteit en het realiseren van klantverwachtingen. Voor mij een eer om deze verantwoordelijkheid te krijgen. Ik heb veel zin in deze samenwerking en ben enorm gemotiveerd om hier het maximale uit te halen.

Waar kijk je het meest naar uit bij ShopWorks?

Het ontdekken & ontplooien van het talent in de organisatie. Zorgen dat dit talent verder groeit door het meer aandacht te geven. Daarbij vind ik het belangrijk om samen met Chantalle, onze People & Culture manager, te werken aan een fijne werkomgeving waar mensen met plezier werken aan succesvolle klantprojecten. Uiteindelijk doen we het daar allemaal voor, toch?

Waar hoop je over 3 tot 5 jaar te staan met het team van ShopWorks?


We blijven voor onze opdrachtgevers een partner in groei. Daarbij schromen we niet om de grenzen binnen e-commerce te blijven verleggen en doen we ook over een aantal jaar nog graag een extra stapje voor meer resultaat. We zijn een one-stop-shop en we zijn flexibel en snel. Daarbij sluit ik een Europees avontuur niet uit. We zijn klaar voor een volgende stap!

Om af te sluiten: Waar mogen we je voor wakker maken?

Moet ik dit echt eerlijk beantwoorden? Vrijwel alles van de snackbar

Samen met Anne-Marieke zijn we klaar voor de volgende stap in onze plannen. We kijken er enorm naar uit om haar in actie te zien. Houd onze website en social media kanalen (LinkedIn en Instagram) in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste ShopWorks nieuws. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers