Welkom nieuwe ShopWorker Dennis

56

Begin mei mochten we weer een nieuwe ShopWorker verwelkomen binnen ons team. Dennis is namelijk gestart in de rol van Digital Marketing consultant en pakt hiermee een belangrijke rol in onze digital marketing studio op. We kunnen dan ook niet wachten om hem aan onze opdrachtgevers voor te stellen. We stelden hem alvast een paar vragen.

Kun je jezelf even voorstellen?


Ik ben Dennis, 27 jaar en ik woon in Utrecht, op steenworp afstand van het ShopWorks kantoor. Wat betekent dat ik kan fietsen, heel relaxed. Inmiddels woon ik acht jaar in Utrecht en heb ik sinds twee jaar een eigen appartement waar ik op mezelf woon.

In mijn vrije tijd ben ik met name druk met sporten. Zodra de sportscholen weer open gaan, ben ik daar dan ook zo’n vjif keer per week te vinden. Tot die tijd probeer ik zoveel mogelijk thuis te trainen. Daarnaast ben ik ook buiten mijn werk graag met online marketing bezig en vind ik het enorm interessant om me hierin verder te verdiepen en nieuwe dingen te leren. Zo heb ik zelf enkele Shopify stores opgezet en draai ik hier regelmatig campagnes op via o.a. SEA en display.

Hoe heb je ShopWorks gevonden en wat trok je aan in de vacature en beeld van ShopWorks?


Ik kwam online een vacature tegen van ShopWorks voor Digital Marketing Consultant. Na een aantal jaar  aan ‘adverteerderszijde’ te hebben gezeten, wilde ik graag de overstap maken naar bureauzijde. De afwisseling in klanten en opdrachten spreekt me hierin enorm aan. Daarnaast vind ik e-commerce een erg interessante tak binnen het online marketinggebied. Zodoende viel ShopWorks mij dus meteen op.

In gesprekken kwam al meteen naar voren dat ShopWorks grote ambities heeft en flink gaat groeien de komende jaren, zo ook op digital marketing vlak. Ik word blij van van het enthousiaste team en werk graag mee aan deze doelstellingen te werken om samen mooie resultaten te behalen.

Wat ga je precies doen bij ShopWorks?


Ik ga de klanten van ShopWorks helpen op vlak van Digital Marketing. Enerzijds zal dit tijdens de ontwikkeling van de webshop zijn, zodat deze niet alleen technisch goed in elkaar steekt, maar ook vanuit marketing-oogpunt alles goed staat. De oplevering van de webshop is namelijk zeker niet het einde, maar juist een begin van een nieuw traject. Want nadat de webshop live gaat, wil je hiermee maximale resultaten behalen. Door de opdrachtgevers van ShopWorks te ondersteunen op gebied van bijvoorbeeld CRO, advertising en data & analytics kunnen wij ze verder helpen in het behalen van hun doelstellingen, zoals het verhogen van conversie.

Waar kijk je het meest naar uit zodra de lockdown voorbij is (zowel zakelijk als prive)

Het samenwerken en de gezelligheid met collega’s op kantoor, dat is iets waar ik enorm naar uit kijk. Daarnaast ga ik in de zomer graag naar festivals en kom ik een aantal keer per week in de sportschool. Hopelijk laat de situatie het snel weer toe dat hierin ook weer versoepelingen kunnen komen.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Mijn nachtrust is me erg lief, maar voor een reis naar een mooi land mag je me altijd wakker maken!

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers