Welkom nieuwe ShopWorker Manon

78

Afgelopen maandag hebben we Manon mogen verwelkomen als nieuwe ShopWorker. Ze start in een nieuwe rol, ze gaat namelijk aan de slag als Delivery Manager. Ze werkt al ruim 9 jaar bij verschillende bureaus in de online industrie en neemt dus een flink bak aan kennis en ervaring mee. Daarnaast is ze eigenlijk altijd vrolijk en vergeet ze nooit een verjaardag. Een fijne collega die we kunnen toevoegen ons groeiende ShopWorks team. We stelden haar een paar vragen om haar direct wat beter leren kennen.

Hi Manon, fijn dat wij je onze nieuwe collega mogen noemen. Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Manon en ik woon in Barneveld met mijn man Joost en onze zoon Jurre. In mijn vrije tijd doen we veel dingen met z’n drieën, lekker wandelen en naar de speeltuin (de schommel is favoriet bij Jurre). Daarnaast doe ik aan CrossFit en is dat voor mij een hele fijne uitlaatklep naast mijn vaak drukke dagen. Ik vind het erg leuk om lekker te koken en te bakken. Ook met een goed boek op de bank zitten, maakt het mijn dag een stuk beter. 

In welke rol ga je starten bij ShopWorks en waar kijk je het meest naar uit?

Ik ga starten in de rol van Delivery Manager. Binnen ShopWorks is dit een nieuwe rol. Ik Ik breng mijn jarenlange ervaring als zowel projectmanager als team captain mee en ik kijk er erg naar uit om deze nieuwe rol verder vorm te geven en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ambitie van ShopWorks. Mijn hart gaat sneller kloppen van goed lopende processen en een structuur waar elk teamlid blij van wordt. Ik hoop dat ik dit kan gaan bijdrage binnen ShopWorks. 

Wat was voor jou de reden om te starten bij ShopWorks?

Ik werk al 9 jaar in de online wereld. De afgelopen 6 jaar heb ik gewerkt bij een grote online agency waar ik zowel programma’s als projecten heb gedaan. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van de verschillende workflows die kunnen werken voor scrum teams. Ik hoop bij ShopWorks mijn passie voor workflows mee te kunnen nemen en samen met het team te kunnen kijken wat we nog verder kunnen verbeteren. 

Na 6 jaar was ik toe om bij een partij aan de slag die met e-commerce bezig is. Tegelijkertijd trok ook een kleiner bureau met veel groei ambities mij enorm. Ik krijg veel energie van de snelle wereld van online, maar ook van het continue kunnen verbeteren - indien nodig - van processen en kijken wat het beste werkt voor de teamleden. Als aan het einde van de dag het team en de klant blij is, dan kan mijn dag niet meer stuk. 

Zou jij zonder e-commerce kunnen leven?

Nee, toen onze zoon vorig jaar was geboren werden wij er nog bewuster van wat voor rol e-commerce in ons dagelijkse leven speelt. Ook alles van gebruikservaring van bestellen tot aan binnen een dag leveren werd nog belangrijker. Speentjes nodig? Online bestellen en de volgende dag in huis, ideaal! Het gemak om online bestellen en vanaf de bank het kunnen vergelijken welk product het beste bij mijn behoeftes past, vind ik top. 

Als jij morgen wakker zou worden met een extra vaardigheid, wat zou dat dan zijn? 

Dat is een lastige vraag. Ik zou heel graag wat creatiever willen zijn. Als ik zie wat designers kunnen maken, ben ik daar soms best jaloers op. Vanuit een idee/visie zoveel toffe dingen creëren, dat lijkt mij heel gaaf!

 

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers