Welkom Nieuwe ShopWorker Toon

69

Begin september is Toon gestart in de rol als backend developer. Ons team van backenders is ontzettend blij met zijn komst! Zij staan te popelen om met hem samen te werken aan uitdagende projecten. Om Toon beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld.


Fijn dat je er bent Toon, kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Toon van Doorn en over anderhalve maand word ik 40 (40 is het nieuwe 30). Ik ben getrouwd met Anne en samen hebben we een dochter Lily van bijna anderhalf jaar oud.Voor de geboorte van Lily pakten we de vakanties om het jaar groots aan; Nieuw-Zeeland, Vietnam en Amerika hebben we twee keer bezocht. Voor de komende jaren wordt het een vakantiepark met de kleine… “Bollo here we come!”

In mijn vrije tijd ben ik secretaris bij het schuttersgilde: ‘Groot Gaesbeeker Gilde of Sint Aechten’ van Soest. Het is dé grootste en oudste vereniging van Soest met 900 leden uit het jaar +/- 1300. Maandelijks heb ik bestuursvergadering en wekelijks ga ik met de vendeliers een biertje drinken onder het mom van “we moeten wel blijven oefenen”. Jaarlijks vindt er eind augustus het grootse gildefeest plaats. Dit zijn drie avonden met ruim 2.000 bezoekers in een feesttent. Op twee dagen vindt er overdag een festival plaats voor de hele familie.


Wat heb je gedaan voordat je bij ShopWorks kwam werken?

Vanaf 2001 tot 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer aan het werk geweest als webbouwer voor Reto internetburo in Soest. Een leuk wist-je-datje: Voor deze tijd heb ik een half jaar samengewerkt met Dirk Kuijer bij VCS! Dat was ik alweer vergeten, totdat ik Dirk vrijdagochtend in de koffie call zag verschijnen. Super leuk om hem weer tegen te komen! In de afgelopen 4,5 jaar ben ik van functioneel applicatiebeheerder naar managing director gegroeid bij i-Reserve. Na deze ervaring ga ik weer terug naar mijn originele hobby als Backend Developer.

Hoe heb je ShopWorks gevonden en wat trok je aan in de vacature?

ShopWorks heeft mij gevonden. Vervolgens ben ik uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Zo’n uitnodiging sla je natuurlijk niet af! Na een goed gesprek en verdieping in de mogelijkheden is de knoop doorgehakt en de overstap gauw gemaakt. Klopte het beeld wat je had naar aanleiding van de vacature met jouw eerste gesprekken & rondleiding? Inmiddels werk ik alweer 2 weken. Tot nu toe maakt ShopWorks de beloftes meer dan waar! Ik zie en ervaar een team van gedreven professionals die in een gemoedelijke sfeer samen werken. Bovendien worden er, samen met opdrachtgevers, efficiënte sprints ingericht om goede service te verlenen.


Wat ga je precies doen bij ShopWorks?

Ik ben begonnen als Backend developer. Met mijn ervaring zal ik het team wellicht ook op andere vlakken ondersteunen. Denk hier bij aan: een stukje (service) analyse, projectmanagement en bugs hunten.


Wat zou je nog willen leren?

Naar mijn mening ben je nooit klaar met leren. Ik denk dat ik in de komende maanden meer ervaring in deze functie moet opbouwen om een goed zicht te krijgen op wat ik wil leren. Zeer waarschijnlijk word ik ingezet op Shopware met name op het technische vlak. Binnenkort start ik met een training om mijn certificaat “Shopware 6 Certified Advanced Developer“ te behalen.


Welke super power zou je willen hebben?

Dat is een lastige vraag! Ik denk niet dat ik er met één super power er ben. Maar dé perfecte super power zou zijn iets in de trant van “Super papa” (dit ben ik natuurlijk al volgens mijn dochter). Verder zou ik graag de volgende super powers in de willekeurige volgorde bezitten: gedachten lezen, vliegen en tijdcontrole.

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers