Welkom Nieuwe ShopWorker Zabe

63

We hebben de afgelopen weken maar liefst drie nieuwe frontend collega’s mogen verwelkomen. Vorige week hebben we Piotr voorgesteld en deze week is het de beurt aan Zabe. Lees je mee?

 

Fijn dat je er bent Zabe, kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Zabe Sangary en ik ben 38 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ik vind het heerlijk om nu regelmatig te werken in Utrecht bij ShopWorks. De route tussen Utrecht en Amsterdam is super groen en het helpt me om te ontspannen na een dag werk.

In mijn vrije tijd probeer ik productief te zijn door bijvoorbeeld te genieten van varen, schaken, (leren)gitaar te spelen of te sporten. Mijn tijd is gelimiteerd en ik besteed dus graag mijn uren aan dingen waar ik iets van leer. Zo’n houding kunnen wij bij ShopWorks enorm waarderen.

 

Wat heb je gedaan voordatje bij ShopWorks kwam werken?

 Ik heb de nodige ervaring opgebouwd als frontend developer, bij bedrijven zoals Picturae. Ik ben gewend om aan veel verschillende projecten te werken samen met ander developers. Deze ervaring kan ik mooi inzetten bij ShopWorks.

 

Waarom viel voor jou de keuze op ShopWorks als nieuwe werkplek?

De combinatie van twee zaken gaven voor mij de doorslag om voor ShopWorks kiezen als werkgever. Enerzijds kan ik met mijn ervaring meteen aan de slag met de skills die ik al heb en op die manier kan ik een bijdrage leveren aan wat ShopWorks wilt bereiken. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om nieuwe dingen te leren. Zo kan ik mijn programmeer skills verbeteren, daar kijk ik naar uit.

 

Waar kijk jij het meest naar uit?

Zoals gezegd, wil ik dus graag weer aan de slag met mezelf verbeteren als full stack developer. Ik leer graag nieuwe dingen en daar krijg ik de ruimte en tijd voor bij ShopWorks. Daarnaast ligt er een duidelijke ShopWorks strategie en missie, waar ik graag samen met alle collega’s aan wil bijdragen. Daarnaast is een stiekeme droom om Yoda te ontmoeten. ;-)

 

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Je mag me altijd wakker maken voor ‘gezelligheid’. Maar voor een lekkere vakantie naar de Canarische eilanden onderbreek ik ook graag mijn nachtrust.

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers