Welkom ShopWorker Jeroen

90

Sinds kort hebben we weer een hele fijne collega erbij in ons team.

Jeroen Böhm is gestart in de rol van Account Director. Kun je wat vertellen over jouw rol? Jeroen: “Ik haal veel voldoening uit het informeren en adviseren van de juiste oplossingen voor de opdrachtgever. Ik ben geen ‘hit&run’ Sales persoon, maar krijg echt een kick als opdrachtgevers tevreden zijn. Dat ik dit met een team enthousiastelingen doe is dan helemaal een plus!

Ik verwacht nog veel te leren van het development proces en de agile manier van werken. Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt in de online advertising hoek, waarbij ik het laatste jaar focus had op e-commerce. Er zijn zo veel facetten en mogelijkheden om je shop zo interessant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.”

Wat trekt je het meest aan bij werken bij ShopWorks? “De informele sfeer en het gevoel dat iedereen hetzelfde doel nastreeft. Tevens de groei ambities die we met ShopWorks hebben. Daar draag ik graag aan bij. Geen haantjes gedrag, maar volgens mij wel gezonde competitie.”

Jeroen, reislustige vader en DJ

Jeroen (45) is woonachtig in Utrecht, samen met zijn vriendin Jeannette en 2 kinderen Quinn (5) en Megan (2). “ Voordat de kinderen er waren sportte ik best veel (voetbal en kickboksen/bokszaktraining) en gingen we om het jaar naar Azië om een mooie reis te maken. Daarnaast heb ik een enorme passie voor muziek. Vanaf begin middelbare schooltijd ben ik ondergedompeld in House muziek, en dat heeft me niet meer losgelaten. Dat uit zich in het draaien (met een DJ collectief) in clubs en op festivals. In de Corona periode ben ik zelf steeds meer muziek gaan produceren, met software en synthesizers.”

Tot slot, heb je een geheim talent of met welk talent zou je graag morgen wakker willen worden?

“Ik hoop dat ik mijn toehoorders met mijn verhaal en mijn bezoekers met mijn deuntjes altijde enthousiast krijg. En als ik een talent moet noemen om morgen mee wakker te worden zou dat op dat vlak liggen. Het talent dat sommige artiesten, keynote sprekers, cabaretiers of acteurs hebben; om met zoveel charisma een hele zaal aandachtig aan het luisteren te krijgen.”

We zijn super blij met je komst Jeroen. Welkom bij ShopWorks!

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers