February 14, 2022

Welkom ShopWorker Joris

88

Een nieuwe maand en we mogen weer een nieuwe ShopWorker voorstellen. Joris is begin februari gestart in de rol van business analist. De projecten van ShopWorks worden steeds complexer en daarom zijn we erg blij dat Joris is toegetreden tot het ShopWorks team. Hij speelt een belangrijke rol in de samenwerking met onze opdrachtgevers en verschillende project teams. We vroegen hem zich voor te stellen en kregen een leuke introductie. blog toegestuurd. Lees je mee?

“Even een korte voorstelling; mijn naam is Joris, 36, en ben als business analist een verse ShopWorker. Ik kom uit Utrecht en woon 5 minuten fietsen van ShopWorks vandaan, een leuke bijkomstigheid toen ik hier begon waar ik graag gebruik van maak.

In mijn vrije tijd ben ik een mooi weer fietser. Een paar jaar geleden heb ik zelf een racefiets in elkaar gezet en die doet het nog steeds perfect! Ik rijd daarmee graag een rondje Loosdrechtse Plassen, langs de Vecht of via de Kromme Rijn door de Betuwe. Inmiddels ben ik ook begonnen aan het verbouwen van een bestelauto tot mini camper. Met een beetje geluk is die in het voorjaar af om daarmee roadtrips door Europa te kunnen maken. Verder ontdek ik graag onbekende bands/artiesten in kleine concertzalen met vrienden, kijk ik veel te veel films en speel ik graag de rol als die gekke oom voor mijn neefje en nichtje.

Bij ShopWorks ben ik begonnen als business analist, een nog relatief nieuwe rol voor zowel mij als voor ShopWorks. Wat mij hierin aanspreekt, is dat er daardoor nog volop mogelijkheden zijn om de rol vorm te geven en daarin te groeien. Hiervoor werkte ik binnen development projecten als stakeholder, of zoals we dat binnen ShopWorks noemen, product owner. Dit geeft mij het voordeel dat ik mij heel goed kan verplaatsen in de positie en wensen van onze opdrachtgevers. De uitdaging waar ik naar uit kijk, is om voor verschillende projecten de schakel te zijn tussen de opdrachtgever en het ShopWorks team. Daarbij ben ik heel nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen die ShopWorks door gaat maken de komende tijd.

Wat mij bij ShopWorks al vrij snel opviel is dat hier veel kennis en experts rondlopen op het gebied van e-commerce. Daarnaast is het leuk om te zien dat er veel ruimte is voor nieuw talent en de gretigheid van ShopWorks om de volgende ambities waar te maken met alle experts/talenten. Ik heb er zin in om daar deel van uit te maken.”

Fijn dat je er bent Joris! We kijken uit om samen met je te werken op mooie projecten.

Heb je nog een vraag?

Vul ons contactformulier in, we helpen je graag!

Contact
Meest recente blogs

Lees meer over e-commerce trends, Shopware, Shopify en de ShopWorkers